duminică, 13 martie 2011

Gura păcătosului adevăr grăieşte !


       Citind presa locala aflu ca Primarul Danesan il da in judecata pe senatorul mogul Basa (?!)” . Motivul : un articol pretins calomnios publicat in foaia acestuia din urma .   

Nu intru in detalii legate de continutul articolului ; din punctul meu de vedere este absolut irelevant* daca cele afirmate sunt adevarate sau nu . Trebuie sa reproduc , insa , raspunsul primarelui la pretinsa calomnie :

"Acestui gen de atitudine si limbaj ii voi raspunde prin actionarea in instanta pentru calomnie si prejudicierea imaginii. Poate ca nu merita efortul, insa e timpul ca cei  care cred ca pot folosi tot ce au la dispozitie: oameni, bani, oportunitati pentru a-si satisface ambitii si interese personale sa inteleaga ca nu pot sa o faca in dispretul legilor, al moralitatii, al normelor elementare de convietuire intr-o comunitate, fara sa raspunda la un moment dat pentru faptele lor".

In pricipiu** , absolut de acord ! Cu precizarea ca “… textul (subliniat mai sus , n.m.) pare a fi inspirat de o privire aruncata  in oglinda chiar de cel (cea , n.m.) care, evident, se afla in spatele …” celui care semneaza dreptul la replica …

In rest , întărâtă-i drace !


*   La o adica pot argumenta fara probleme afirmatia ...
** Cu exceptia cazului in care persoana recurge la injurii , nu poti da in judecata o persoana pentru limbaj  . Si cu atat mai putin pentru atitudine . Trec peste formularea aproximativa si retin informatia furnizata de subcostientul celui (celei) care a insailat dreptul la replica .   


P.S.   Aflu ca de 8 martie organizatia locala a PDL a tras un chef de pomina . Unde ? La Hotel Cavalerul . Printre participanti , apropitarul hotelului , consilieri PDL locali si … Coman Florian Melus . Toti la aceeasi masa ! Bot in bot !

Sunt uluit , in continuare , de cata abjecţie incape in “politica”

Va amintiti de ultima campania electorala pentru alegerile locale ? Va amintiti de ceea ce afirma actualul senator PDL (intrat in Senat prin redistribuire) despre candidatul PDL Coman Florian Melus ? Eu n-am uitat …  

Niciun comentariu: