luni, 6 octombrie 2014

Sa râdem cu ATS (V)



Concluzii :

1. In conditiile in care este evident pentru orice om zdravan la cap ca sighisorenii nu au absolut nici un fel de beneficiu de pe urma asa zisului festival medieval (cu exceptia circului , pentru cei care il gusta) , scopul real pentru care edilii orasului tin ca gaia matu' de organizarea acestuia devine tot mai clar .
Trebuie precizat ca "vizibilitatea" asigurata de acest asa zis festival orasului este un cliseu propagandistic bun pentru luat fata naivilor , dar care NU ajuta comunitatea locala cu absolut nimic .
2. Maniera in care au fost concepute rapoartele prezentate de catre operatorii incardasiti in ATS respira rea-credinta . Inexactitatea studiata cu care au fost intocmite acestea denota lipsa de respect pentru sighisoreni , fiind si o metoda facila de a ascunde de ochii eventualilor interesati dimensiunea reala a fraudei (sifonarea banilor din bugetul local , recte din buzunarele cetatenilor , in teschereaua fara fund a operatorilor fiind o forma de frauda calificata) .

Pasi de urmat :

1. Solicitarea unui numar de precizari Primariei Sighisoara cu privire la unele aspecte neclare sau evident false cuprinse in rapoartele ATS si cu privire la o eventuala situatie de incompatibilitate a anumitor consilieri locali .  
2. In masura posibilului , sesizarea organelor de urmarire penala cu privire la eventualele aspecte penale ale parteneriatului ATS-Primaria Sighisoara .
Voi reveni asupra subiectului cand voi finaliza documentarea .

P.S.  Majoritatea operatorilor se pretind (printre altele) si liberali . Liberal declarat este si o anumita persoana , organ al statului cu atributii de control , care , ca un facut , s-a nimerit exact in aceasta perioada intr-o actiune de control a activitatii subsemnatului . Teoretic este posibila o coincidenta . Eu nu cred in coincidente . Cred ca si unii si altii se simt neglijati si vor sa-mi retina atentia mai abitir decat au facut-o pana acum ...
.

Niciun comentariu: