marți, 27 ianuarie 2015

Revista presei"Regele Mihai a acționat în instanță Ministerul Mediului. Fostul suveran cere compensații financiare de 1 milion de lei plus dobânda aferentă, compensații financiare pentru că nu are voie să exploateze o parte dintre cele 140 de mii de hectare de păduri ce i-au fost restituite." (sursa aici)

Dincolo de propaganda monarhistilor de conjunctura, acestea sunt faptele care vorbesc de la sine despre caracterul si intentiile fostului monarh si a camarilei care-l inconjoara...
...

Un afront incredibil adus de jidani administratiei americane s-a consumat zilele trecute. Pentru toti cei carora nu le era inca clar cine conduce America, dovada. Evident, televiziunile noastre de stiri (si nu numai ale noastre) au tacut chitic: "(...) Așa ceva nu se face. Israelienii știu să pună mâna pe telefon în fiecare luni și joi pentru a țipa după ajutor. Există Consiliul de Securitate. Apoi Curtea de Justiție de la Haga. Au nevoie de un veto urgent. Au nevoie de noi pentru operațiunea Protective Edge. Nu le e rușine să ne ceară ajutorul și noi îl oferim, în ciuda a tot ce se întâmplă. Am suplimentat iar și iar fondurile pentru sistemul antirachetă Iron Dome. (...) Și totuși, după toate astea, președintele trebuie să afle de la TV că Netanyahu vine în Washington? Este fără precedent. Este un comportament barbaric. Este de neconceput". (sursa aici)

Americanii conduc lumea si jidanii conduc America. Profetia lui Franklin s-a implinit...
...

"Andrea Schaechter, șefa misiunii FMI în România, este îngrijorată de turnura pe care au luat-o inițialivele legislative care protejează debitorii. Apariția unor prevederi mai radicale privind insolvența persoanelor fizice a determinat Fondul Monetar Internațional să atenționeze Parlamentul că ar putea urma consecințe grave." (sursa aici)

Relativ la asa numita "criza a francului" (criza provocata deliberat tot in folosul oligarhiei financiare), cateva considerente preliminare :

1. Devine evident pentru toata lumea ca Romania este o colonie a oligarhiei financiare mondiale in care nimic nu se misca decat cu acordul si in beneficiul acesteia.
2. Banca Nationala zisa si "a Romaniei" este o institutie antinationala care are menirea de a proteja capitalul oligarhiei financiare mondiale.
3. Parlamentul si Guvernul Romaniei reprezinta interesele oligarhiei financiare mondiale si apara aceste interese prin legi indreptate impotriva Romaniei si a romanilor.
4. In actuala paradigma neoliberala, capitalul si profitul sunt singurele entitati care conteaza. Raportat la acestea, viata si siguranta oamenilor nu inseamna nimic.
5. Nu poti fi (in masura posibilului) cu adevarat liber decat daca stai departe de banci.
6. A sustine prin munca si prin sacrificiul tau un asemenea sistem este dovada de mare iresponsabilitate. Datoria oricarui om liber este sa lupte folosind toate mijloacele care i se potrivesc impotriva sistemului, respectiv impotriva celor care il reprezinta, il intretin si il apara.
.  

Niciun comentariu: