miercuri, 4 februarie 2015

Cruciada anticoruptie, primele consideratii.



1. Circaraia dezlantuita in ultimele saptamani de casta magistratilor n-are a face in nici un fel nici cu legea si nici cu principiile pe care este construita aceasta (respectul pentru adevar, buna-credinta, moralitate, echilibru, echidistanta, impartialitate s.a.m.d.), ci cu interesele obscure ale adevaratilor stapani ai Romaniei, respectiv ale oligarhiei financiare iudeo-americane.

2. A nu se intelege cumva ca suspectii, arestati sau nu, ar fi cumva nevinovati. Ar putea fi spanzurati fara exceptie, fara ezitare si fara judecata toti pana la unu, dar asta ar insemna orice altceva in afara "statului de drept" pe care ni-l tot flutura pe la nas propagandistii Noii Ordini Mondiale.

3. Mi se pare numai mie sau clinciul DNA - parasut(ist)a din Plescoi duhneste a coregrafie regizata ?

4. Ma uit, la pont, pe pagina de Facebook a unui incercat erou local si efectiv vomit cand vad lejeritatea cu care scuipa unde a lins de zor pana mai ieri.
Sunt curios sa vad cum o va scalda cand va veni randul colegei de la GDS, Monicuta Macovei, coautoarea actualului "stat de drept", jigodia care a clocit, printre altele, cea mai mare escrocherie "postrevolutionara" cu aparente si pretentii de legitimitate, respectiv Legea 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei...
Inca ma uluieste sa vad cata fatarnicie si cata ticalosie incape-n oameni...
.  

Niciun comentariu: