luni, 4 mai 2015

Cetatea Sighisoarei, feuda ATS                          Catre
Primaria Municipiului Sighisoara

Subsemnatul Staicu Florin, cu domiciliul in Sighisoara, str. Manastirii nr. 8, in temeiul prevederilor Legii 544/2001, solicit sa-mi comunicati urmatoarele informatii de interes public:
1. Clovnul care se recomanda "tobosarul Cetatii, marca inregistrata" isi desfasoara activitatea in conditiile legii ? Autorizat ?
2. Deoarece presupun ca nu face voluntariat, cine, cu cat si pentru ce anume il plateste ?
3. Desi presupun ca pentru un turist aflat in trecere circul facut de acest măscărici nu este deranjant, pentru cineva care il vede si ii aude cimiliturile stupide zi de zi insa, situatia se schimba dramatic, mai ales ca de un timp incoace si-a procurat, pe langa toba, si un megafon.
4. In deciziile pe care le luati tinand cont intotdeauna numai de lacomia "operatorilor" incardasiti in ATS, drepturile si interesele legitime ale locuitorilor Cetatii (locuitori, nu proprietari de locante si spelunci) chiar nu conteaza ?
5. In data de 01, 02 si 03 mai a.c., caile de acces si strazile Cetatii au fost efectiv sufocate si blocate de autoturismele "turistilor" si ale angajatilor "operatorilor". Ati amendat sau abrogat HCL 128/2011 ? Daca cumva da, de ce, cand si cum ? Daca nu, de ce refuzati s-o aplicati in litera si spiritul ei ? Avem reglementari de ranguri diferite ? Unele obligatorii (cum ar fi, de exemplu, cele care stabilesc plata taxelor si impozitelor locale), altele facultative (cum ar fi, tot de exemplu, cele care nu convin "operatorilor" incardasiti in ATS) ?         
Functie de raspunsuri, voi reveni cu precizari.
Sper ca veti intelege sa-mi raspundeti punctual, pertinent si in termenul prevazut de lege.

 Sighisoara
04 mai 2015                                                       Staicu Florin

Intre doi infractori care au furat Romania de-au rupt-o, 
un papagal frant de spate a servilism dezgustator...
                                                          
    

Niciun comentariu: