vineri, 17 septembrie 2010

Obraznicul mănâncă praznicul , dar plăteşte cu obrazul . Dacă-l are ...



In cursul zilei de ieri , ma pricopsesc cu doua comentarii (aici si aici) , ambele semnate Ratiu Anca . Pentru cei care nu o cunosc , doamna Ratiu are doua calitati definitorii : este sef birou Relatii publice Primaria Sighisoara si nevasta membru ATS . Probabil in una dintre aceste calitati (sau poate in ambele) a hotarat ca nu strica sa ma traga putin de urechi pentru lipsa de decenta de care am dat dovada nepublicand la timp ultimele doua adrese prezumat primite de la Primaria Sighisoara . Adresele mentionate sunt raspunsuri la doua dintre petitiile inaintate de subsemnatul catre Primarie (vezi aici si aici) . Iata ce contin :


  Puteti observa datele la care au fost trimise : 13 si 15 septembrie . Prin urmare , nelinistea d-nei Ratiu este usor exagerata . Inclusiv din perspectiva continutului , care este nesemnificativ : in afara unor formulari voit impertinente , remarc doar incapatanarea cu care se incearca escamotarea adevarului . Exemplu : insinuarea ca in 3 septembrie (vineri) nu mi-au fost eliberate copiile solicitate fiindca nu le-am platit este “lipsita de decenta” . Toate cererile in care solicit copii dupa documente contin fie angajamente de plata explicite , fie trimiteri la art. 9 din Legea 544/2001 .

Una peste alta , lucrurile mi se par suficient de clare , asa ca n-are sens s-o lungesc . Astept , in continuare , raspuns la sesizarea cu nr. de inreg. 18.312 / 07.09.2010 (vezi aici) . Observ ca intarzie . Sunt curios sa vad daca distinsa d-na Ratiu va solicita , la fel de prompt , publicarea eventualului raspuns ...    

Niciun comentariu: