vineri, 30 martie 2012

Scurta recapitulare



In 21 februarie a.c. scriam urmatoarele :

… voi face , pe rand , urmatoarele demersuri :

1. voi solicita Curtii de Conturi a Romaniei sa-mi comunice stadiul in care se afla cercetarea celor sesizate de mine in 20 octombrie 2010 .

2. voi solicita Agentiei Nationale de Integritate sa-mi comunice stadiul in care se afla cercetarea celor sesizate de mine cu adresa nr. 76.167/G/II/30.06.2011 .

3. voi solicita Tribunalului Mures - Sectia Contencios Administrativ si Fiscal sa-mi comunice stadiul in care se afla doua din cererile mele avand drept subiect chemarea in judecata a Primariei Sighisoara . (...)

Iata cum stau lucrurile :

1. cu adresa nr. 354/07.03.2012 , am primit raspuns de la Curtea de Conturi a Romaniei , raspuns reprodus mai jos :


2. Agentia Nationala de Integritate nu mi-a raspuns petitiei . Inainte de a urma caile legale , voi inainta inca o data solicitarea , de data asta prin posta , cu confirmare de primire .

3. primul termen al procesului cu Primaria Sighisoara & Boss Company SRL , avand drept obiect obligarea celor doua la aplicarea HCL 128/2011 ,  este fixat pe 10 aprilie 2012 , iar cel al procesului cu Primaria Sighisoara , avand drept obiect revocarea in parte a HCL 65/2011 , pe 20 aprilie 2012 .

...

In intervalul 21-29 martie a.c. , am trimis un numar de trei adrese catre Politia Locala Sighisoara , toate trei avand drept tema nemultumirile mele fata de felul in care cei care reprezinta aceasta institutie inteleg sa (nu) isi faca datoria . Le reproduc mai jos :

  ...

In 26 martie a.c. , sub nr. 6998 , am inaintat catre Primarie o solicitare de informatii care sa ma ajute sa(-mi) clarific cateva aspecte legate de domeniul public aflat in folosinta de fapt a hotelului Korona . Mai jos petitia :    


...

In aceiasi zi , sub nr. 7000 , am sesizat Primariei Sighisoara abuzurile - in opinia mea - savarsite de catre cei care toaleteaza (a se citi defriseaza) parte din arborii aflati pe si la baza versantilor Cetatii :


Intre timp , mi-am clarificat un aspect important al chestiunii : arborii toaletati de la colet la intrarea pe str. Anton Pann dinspre E60 prefigureaza - tot in opinia mea - constructia unei parcari . In cazul in care nu ma insel , voi actiona in judecata Primaria Sighisoara pentru incalcarea prevederilor art. 71(1) din O.U.G. 114/2007 . In plus , voi sesiza si Parchetul cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu . 

Ca fapt divers , inclusiv "toaletarea" arborilor (asa cum este ea inteleasa de catre specialistii Primariei , supervizati de alti specialisti in taieri , "de la Ocol") este interzisa expres de art. 14 al. 5 din Legea 313/2009 ... 



P.S. Ca sa elimin posibile tentatii , iata si una din foto care probeaza sustinerile mele legate de consilierul contravenient : 



Niciun comentariu: