miercuri, 27 februarie 2013

Alte doua chestiuniCu chiu , cu vai , a fost revocat si Danilet ! Individul devenise un monument al tupeului si al nesimtirii .
Sporadic , i-am urmarit opiniile exprimate atat pe blogul personal cat si in diverse alte publicatii si am constatat o diminuare accelerata a capacitatii de a aprecia situatiile la justa lor valoare .
Sper sa-i urmeze cat mai curand tripleta Hajnal , Stanciu & Morar .   


Istoricul Vladimir Iliescu , prof. dr. al Universitatii din Aachen , a declarat textual , cu ocazia lansarii , în aula mare a Academiei Romane , a "Enciclopediei regimului comunist din Romania" , ca “In Romania NU a existat Holocaust . E o minciuna ENORMA .”
Evident , au urmat urgent si reactia Comunitatii Evreiesti din Romania si delimitarile Academiei . Inutile insa . Dupa cum a afirmat dl. prof. Iliescu , "Istoricii reprezintă conştiinţa unei naţiuni. Adevărul mai presus decât toate".

Este reconfortant sa vezi ca mai exista figuri publice care au si calitatea si curajul sa rosteasca adevarul ! Asta in vreme ce majoritatea tac de frica puscariei sau mint cu nerusinare din oportunism … 


Niciun comentariu: