miercuri, 30 octombrie 2013

Culmea obrazniciei …



Din 1990 incoace am fost neincetat avertizati de cativa romani patrioti ca maghiarii vor spargerea Romaniei si refacerea Ungariei Mari .

Tot din 1990 , o mana de tradatori nemernici puternic sustinuti din exterior si carora le-au tinut isonul o gramada de idioti cu suflete de sluga au discreditat in toate felurile posibile nationalismul romanesc si au bagatelizat avertismentele patriotilor romani . Ba ca ni se pare , ba ca e greseala de traducere , ba ca de ce confundam maghiarimea cu cativa extremisti , ba ca e vorba de autonomie culturala nu de secesiune teritoriala si etnica , ba ca-i laie , ba ca-i balaie …

Fapt este ca timpul a confirmat punct cu punct avertismentele nationalistilor romani . Acum , cand este clar pentru toata lumea ca nu numai "cativa extremisti" vor ruperea Transilvaniei de Romania (vezi aici) , asistam la schimbarea partiturii si aflam de la o jigodie ca Madalin Voicu , un tigan obraznic si nesimtit , ca pentru tot ceea ce ni se intampla suntem vinovati noi , romanii , ca am fost si suntem prea toleranti (vezi "Subiectiv" - Antena 3 din 28 oct. 2013) .

… Culmea e ca tiganul are dreptate : am fost si suntem , ca popor , nefiresc de toleranti . Periculos de toleranti . Atat de toleranti incat aproape ne-am anulat viitorul .

Ce pedeapsa merita cozile de topor si tradatorii se stie . Pentru cei care au tinut tira iredentei maghiare insa , o singura moarte ar fi pe masura ticalosiei : tragerea-n țeapa .
.

Niciun comentariu: