duminică, 1 decembrie 2013

Boss Company SRL Sighisoara a cerut deschiderea procedurii de insolventa



La mai putin de o jumatate de an din momentul in care i s-a luat dreptul de a dispune de bariera producatoare de bani plasata strategic si ilegal pe calea de acces auto in Cetate , Boss Company SRL Sighisoara (in traducere libera "firma sefului") este pe punctul de a trage obloanele .

Motivele ar putea fi mai multe , dar esentiale par a fi doua : fara posibilitatea de a parazita patrimoniul public , "firma sefului" este pur si simplu incapabila sa functioneze si doi , reorganizarea precede falimentul , faliment greu de evitat in conditiile in care Curtea de Conturi a retinut in sarcina capusei Boss Company SRL Sighisoara un prejudiciu cauzat bugetului local in valoare de 1,62 milioane lei .

Detalii in legatura cu toate aceste aspecte puteti citi in articolul "BossCompany „parchează” în insolvenţă să evite Curtea de Conturi?!" .

In context , sunt f.f. curios sa vad pe unde va scoate camasa super-luptatorul impotriva coruptiei locale Iulian Sirbu (care , pe langa calitatea de actual consilier local si sef de sighisoreni "independendenti" are si calitatea de fost patron al Boss Company SRL Sighisoara si implicit aceea de prezumtiv beneficiar al capusarii patrimoniului public local) , stiut fiind faptul ca tavalugul procedurilor judiciar-penale odata pornit poate avea traiectorii imprevizibile .

Pana una-alta , nu pot sa nu remarc din nou tupeul de mare exceptie cu care acest (relativ) tanar politician (care mie unuia imi pare a fi nimic mai mult decat un impostor ceva mai talentat decat concurenta) continua sa-si prosteasca si sa-si manipuleze tinerii (si mai putini tinerii) adepti , abuzand de naivitatea si de credulitatea acestora* si folosindu-i ca masa de manevra in interes propriu

...

* Aceasta circumstanta atenuanta nu se aplica șulfelor care il flancheaza in cunostinta de cauza , din interes meschin si/sau contra renumeratie .   

UPDATE 12.12.13

Un șmecher care probabil sta sa plezneasca de prea multa infatuare imi trimite urmatorul comentariu : "Boss company in traducere libera inseamna "Firma Sef", nu firma sefului (Boss's company). Mama lui de engleza." (comentariu semnat , probabil ironic , "cersetorul_cetatii") .

Trec peste faptul ca singura chestiune care i-a retinut atentia in intreg articolul a fost acest amanunt nesemnificativ si ma opresc la fond . Probabil din cauza fuduliei excesive , șmecherul nostru s-a grabit sa sara - ca proasta din baie - cu observatia , ignorand semnificatia sintagmei "traducere libera" si faptul ca formularea "Firma Sef" nu are sens nici in limba engleza , nici in limba romana …

Tuturor celor asemenea bb"cersetorului_cetatii" , cateva sfaturi :

- Incercati sa fiti mai putin aroganti si nu neglijati fondul in favoarea formei .
- Inainte sa aratati cu degetul paiul din ochiul preopinentului , grijiti de barna din ochiul vostru .
- Insusiti-va opiniile . Intr-un mediu strict moderat , cum este acest blog , recursul la pseudonim indica cel putin lasitate .
- Incercati sa evitati ridicolul .
    - Nu provocati fara rost , mai ales daca sunteti vulnerabil sau/si incapabil sa faceti fata unei eventuale confruntari .

Niciun comentariu: