joi, 12 decembrie 2013

Un imens circ mediatic …



… inchinat cultului ideologiei politically correctness-ului a avut loc in Africa de Sud . Sub pretextul funeraliilor eroului umanitatii Mandela este exhibata in vazul intregii planete o fatarnicie si o ticalosie fara margini . Cu titlu de exemplu , putem vedea , in fotografia de mai jos , tristetea de care erau cuprinsi participantii la inmormantare :

sursa : Antena 3

Partea cu adevarat penibila a ipocriziei celor prezenti tine insa de activitatile pentru care a fost condamnat , in trecut , Mandela , activitati care in zilele noastre ar garanta oricui o cazare rapida in lagarul de la Guantanamo Bay (vezi aici) .
 

In context , doua cuvinte despre V.V. Ponta : Desi , politician fiind , putem sa-l prezumam fara frica ca l-am neindreptati drept mincinos , ipocrit , lacom , egoist si aplecat spre tradare , nu strica sa ne reamintim din cand in cand si cateva din motivele particulare pentru care prezumtia este corecta .
 Asa ca iata-l pe V.V. Ponta intr-o declaratie publica despre Rosia Montana INAINTE de a se vedea cu sacii in caruta 


si in una sustinuta DUPA alegerile din decembrie 2012 : 


Cunoscut drept vasnic luptator impotriva coruptiei , V.V. Ponta are o surioara al carei sot este posesor de firme care au incheiate contracte cu statul in valoare de peste 100 (una suta) milioane lei , contracte incheiate inclusiv in timpul mandatului lui Boc . Celor care nu inteleg cum a fost posibila o asemenea aparenta anomalie , le supun atentiei una si mai mare : in perioada 2005-2006 , Viorel al nostru a fost unul din avocatii cuplului Cocos & Udrea , prestand pentru firmele acestora (vezi aici) . Vorba filozofului Marean Vanghelie , "viata e rotunda" . Si bate filmul …

Ca lucrurile sa fie clare pentru toti , umbla tot mai insistent vorba ca bunicul dinspre mama al simpaticului Victor-Viorel , pre numele lui Naumovici , era evreu de origine rusa , functionand cu gradul de colonel in Directia de Informatii Militare in perioada cand aceasta era condusa de generalul-locotenent Serghei Nicolau , fost Serghei  Nikonov (jidan si asta)  (sursa aici) . Inca o data , nu ne putem mira destul de cat de rotunda e viata

Evident , presupusa ascendenta semita a simpaticului V.V. Ponta este absolut irelevanta …
.

Un comentariu:

razvan coltea spunea...

Un impostor demn de tot dispretul este acest mic plagiator.Toata scarba mea pentru dansul.