luni, 20 iulie 2015

Prostie sau rea-credinta ?S-a dus Danesan si a venit Bandea, a plecat Bandea si a aparut Gavrila, da' administratia locala se misca exact la fel, adica cam ca ochiu' mortului, cu exceptia imprejurarilor in care trebuie satisfacute pretentiile unor alesi locali sau ale unor operatori la buzunarele populatiei. Sa vezi atunci viteza de reactie...
Intre apatia cotidiana si frenezia la ordin apar, din cand in cand, un fel de miscari asemanatoare cu zvacnirile unei gaini decapitate. Spre exemplu, ne trezim cu gropile din asfaltul strazilor frezate si uitate asa, cu locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap in Cetate s.a.m.d.
Cu privire la aceasta ultima initiativa a pedelistului Ionel Gavrila, intamplator ajuns intr-o pozitie probabil dincolo de competentele detinute, ma intreb cui folosesc cele doua locuri de parcare pictate pe caldaramul din fata Primariei, stiut fiind faptul ca accesul si parcarea auto in Cetate sunt permise, conform unei hotarari a Consiliului Local, numai locuitorilor si detinatorilor de locante in Cetate in limita unui singur loc de parcare pe familie/persoana juridica...
Am adresat aceasta intrebare si functionarilor pastoriti mai nou de pedelistul (e bine sa nu se uite) Gavrila si voi reveni cu raspunsul pe care presupun ca il voi primi in zilele urmatoare.

P.S. Observ ca terase oricum supradimensionate se dilata de azi-maine toata Sighisoara Veche va fi numai o masa, un scaun, un mic si-o halba. Sa fie de la caldura sau de la lacomia din ce in ce mai nesimtita a apropitarilor de locante ?
Mai observ ca Cetatea tinde sa devina, pe langa parcare auto la cheremul operatarilor, manej privat.
Oare de tiganii din astea are nevoie, cu adevarat, orasul ?  

Niciun comentariu: