vineri, 9 septembrie 2011

Prin bunavointa Boss Company , ...


… asa arăta aseara “singura Cetate locuita din Europa” , “zona protejata cu valoare UNESCO” sau , de la caz la caz caz , “zona protejata cu valoare mondiala” : motociclete pentru arat padurile si terenurile altora* parcate pe trotuare si auto parcate pe căile de acces . 


Motive (nu neaparat in ordinea asta) :

1. asa vrea muschii d-lui Sarbu Iulian , boss-ul de la Boss Company ,

2. edililor , in pofida celor clamate , le convine de minune situatia .


* il auzeam zilele trecute pe unul numit Mazare , un papițoi ajuns (spre rusinea  noastra , a tuturor) primar al Constantei (si unul dintre promotorii inversunati ai turismului cu orice pret) , afirmand urmatoarele :

"Eu cred că trebuie să vedem către ce nişe ne adresăm, ce avem de oferit. (…) Şi atunci, trebuie să ieşim cu ceva ceea ce alţii nu oferă, iar în Europa sunt foarte puţini care oferă un turism fără constrângeri, un turism cu reguli puţine. Cred că este foarte important să ieşim cu acest brand - fără constrângeri" (vezi aici) . Acelasi a mai afirmat : "Trebuie sa iesim cu ceva ce altii nu ofera, anume turism fara constrangere, cu reguli putine. (…) Sunt foarte putine locuri de agrement pe mare in care poti face skijet fara permis. Trebuie sa te duci la mama dracu' din statiune. Sa iesim ca si brand cu acest statut de turism fara constrangeri" (sursa aici) .

Probabil ca olandezii ai caror motociclete le vedeti trantite , cu maxima nesimtire , pe trotuarele “zonei protejate cu valoare mondiala” (in Olanda nici macar n-ar fi indraznit sa viseze la asa ceva) , l-au auzit/citit pe acest Mazare . Sunt curios ce terenuri vor calca cu respectivele motociclete destinate off-road-ului civilizatii nostri prieteni olandezi , stiut fiind faptul ca in zona nu exista locuri destinate satisfacerii acestei manii ...

Niciun comentariu: