joi, 6 decembrie 2012

O adevarata dilema …



Duminica sunt alegeri si nu sunt inca hotarat daca sa votez sau nu .

Argumentul principal pentru neprezentarea la vot ar fi ca intreaga clasa politica romaneasca (si mai mult ca sigur nu numai) este formata din parveniti lacomi , imorali , egoisti , nesimtiti , mincinosi , ipocriti , s.a.m.d. , preocupati exclusiv de interesele lor meschine , diferiti intre ei doar prin abilitatea in a-si ascunde adevaratul chip si adevaratele intentii .

Argumentul principal pentru prezentarea la vot ar fi ura viscerala pe care o simt pentru zbanghiul impostor instalat la Cotroceni de reprezentantii oligarhiei mondiale pe post de satrap-guvernator al dominionului Romania .

Acest alogen ticalos si stransura care-l apara si-l urmeaza fara sa cracneasca m-au adus in ipostaza aproape imposibila de a ma gandi sa votez USL-ul si implicit PNL-ul , partidul cu doctrina politica (in opinia mea) cea mai pernicioasa (asta ca sa nu amintesc de mizerabilii care s-au aciuiat sub pulpana acestui partid in Sighisoara , spre exemplu) .       

Prin urmare , ce sa fie ? Tradatorul Basescu (neprezentare la vot) sau jigodiile pen(a)eliste (prezentare la vot) ?

Indiferent de alternativa aleasa , voi regreta …




UPDATE 09.12.2012 , 22.10



N-am “ales” . Cu toate ca arareori am detestat pe cineva cu atata intensitate ca pe tradatorul Basescu , pur si simplu n-am putut accepta ideea ca as putea vota PNL & PSD . N-am putut desi m-am straduit . Si bine am facut . Nici nu s-au inchis bine sectiile de votare ca politicianul Ponta a si anuntat ca a antamat negocieri cu UDMR . Cu toate ca nu am nici o asteptare de la nici un politician , trebuie sa recunosc ca josnicia incalificabila probata de numitul  Ponta a reusit sa ma surprinda . USL a inceput , din primul minut , cu stangul …    
 

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu asi fi de parere (si mi-asi dori totusi) ca nu toata clasa politica e asa cum ati caracterizat-o si de aceea avem dreptul sa votam sperand macar ca va fi mai putin rau!Mihai

Florin Staicu spunea...

Eu mi-as dori sa aveti dreptate , dar realitatile de zi cu zi imi arata ca doresc degeaba .

Ca argument sintetic si foarte pe scurt expus , actualul sistem politic a dezvoltat o autoimunitate care elimina orice individ moral . Simpla apartenenta la "clasa" politica certifica cel putin lipsa caracterului . Evident , exista exceptii , dar acestea nu fac altceva decat sa sublinieze regula .
...

Aveti dreptate : avem dreptul sa votam . Si sa alegem intre ce si ce ? Intre cine si cine ? Cam asta-i problema ...
...

In alta ordine de idei , probabil ca voi merge si eu sa "aleg" ... Ura pe care o resimt pentru zbanghiu si pentru ticalosii care-l inconjoara depaseste cu mult dispretul si lehamitea care ma incearca pentru restul jigodiilor (de politicieni) .

razvan coltea spunea...

Am fost la vot. Nu dna.Juganaru a fost problema mea ci domnisorul Mora.Dar mi-am invins retinerile

(ca sa fiu delicat)si am votat ce am crezut eu ca e mai bine pentru tara.Vom vedea.

Florin Staicu spunea...

Dupa cum am afirmat , si eu am incercat sa-mi inving scarba si sa-i ard o stampila zbanghiului , dar pur si simplu n-am putut . Numai gandul ca votand USL-ul as cautiona - la nivel local - ipochimene ca cele incardasite in ATS imi dadea frisoane ...

In ceea ce-l priveste pe Ponta , sa n-ai nici o asteptare : inclusiv prin ticalosia comisa ieri seara a probat ca e politician in toata puterea cuvantului .

razvan coltea spunea...

Din pacate n-am nici o asteptare din partea dlui.Ponta.Oricum nu sunt un fan de-al sau si il cred capabil de multe.