luni, 27 mai 2013

Ce invataminte a tras primarele din condamnarea penala suferita ? Raspuns : nici unul .Umbla vorba ca o incercare te schimba in bine . Eu spun ca asta nu-i o regula   

Sa luam , spre exemplu , cazul primarelui Danasan , care a trecut razant pe langa incarcerarea in penitenciar . A invatat ceva ? L-a schimbat aceasta incercare ? Raspunsul este simplu : n-a invatat nimic si de schimbat s-a schimbat in rau . De ce fac aceasta afirmatie ?

A fost mincinos ? A ramas mincinos …

A fost ipocrit ? A ramas ipocrit …

A fost indolent ? A ramas indolent …

A fost abuziv (motiv pentru care a si fost condamnat penal) ? A ramas abuziv …

In afara de faptul ca si-a pastrat intacte toate defectele , si-a pierdut si una din cele doua calitati probate in cei 13 ani de mandat : daca pana acum cateva luni raspundea in termen petitiilor care ii erau adresate , acuma nu mai raspunde deloc .

Prin urmare , am putea concluziona urmatoarele : ticalosul confruntat cu o incercare din care reuseste sa iasa cumva devine si mai ticalos decat a fost .

Experienta m-a invatat ca o problema incorect rezolvata se repeta pana o rezolvi corect . Extrapoland , probabil ca primarele Danasan va avea de ispasit o noua condamnare , care nu va mai fi cu suspendare .

As vrea sa nu fiu eu cel care va declansa procesul …  
    

Niciun comentariu: