joi, 2 mai 2013

Prostie si nemernicie sau reclama mascata ?



Daca apleci , zilele astea , urechea la “stiristii” si “stiristele” televiziunilor si le iei de bune elucubratiile , ajungi la concluzia ca intreaga Romanie s-a mutat la mare si pe Valea Prahovei si petrece din zori pana-n noapte .

Si daca privesti la tinerii si la mai putin tinerii intervievati cu titlu de exemple , care cu ochii tulburi si cu limba-mpleticita de bautura bâiguie , invariabil , ceva despre distractie incendiara , fara limite , super-cool sau misto , ajungi instant - ca sa-l citez pe Cioran - pe culmile disperarii


Desi facut in 2010 , filmuletul este perfect actual

In realitate , discutia se poarta in jurul a cca. 50.000 - 60.000 de cheflii (majoritatea  bucuresteni si majoritatea aceiasi) care nu rateaza nici o ocazie sa umple pana la refuz soselele catre Valea Prahovei si catre litoralul Marii Negre , unde merg sa se rupa-n figuri , sa bea si sa se-ndoape cu mici pana cad lati .  

M-a intreb de unde inversunarea cu care ni se vara pe gat acest comportament deviant … Sa fie vorba numai de prostia si de nemernicia celor care traiesc din scormonitul gunoaielor mediatice sau este pur si simplu reclama mascata (dar bine renumerata) in folosul operatorilor interesati de banii chefliilor ?

2 comentarii:

razvan coltea spunea...

Amandoua Florine , amandoua.Basca faptul ca Mazare e pe mana cu PRO TV-ul ce o promoveaza pe Madona de Romania-Lore. Toata revarsarea asta de promovare desantata ma duce cu gandul ca s-au marit cotizatiile".Probabil ca o sa-si mai cumpere o plaja prin Brazilia.

Florin Staicu spunea...

Vad ca am fost gand la gand ...