luni, 25 iulie 2011

Parteneriatul public-privat Primaria Sighisoara - Boss Company SRL Sighisoara . Preambul .


De la bun inceput , o precizare : subiectul nu ma intereseaza in mod deosebit . Inginerii de genul asta au fost facute in Sighisoara ultimilor 20 de ani cu miile ; daca ziua ar avea 48 de ore si tot nu ar fi suficienta pentru documentarea tuturor acestor manopere . Singurul motiv pentru care sunt nevoit sa inteleg in detaliu si acest “parteneriat” este conditia pusa , public , de catre primarul municipiului : reglementarea accesului auto si a parcarii in Cetate se va face numai la pachet cu rezilierea contractului existent intre Primaria Sighisoara si Boss Company SRL sau nu se va face deloc .


Dupa cum m-am angajat anterior , am inceput demersurile pentru a intra in posesia documentelor aferente “parteneriatului” . In acest scop , in cursul zilei de azi am depus o solicitare la Registratura Primariei Sighisoara prin care am solicitat copii dupa expunerea de motive , nota de fundamentare , raportul de specialitate si avizele comisiilor de specialitate ale CL Sighisoara aferente Contractului de concesiune 12.171/2005 , respectiv cele aferente HCL 45/2008 .


                           HCL 45/2008 (prelungire "parteneriat")

De ce am inceput cu solicitarea acestor documente ? In principal , pentru a stabili  cine , cum si de ce a promovat “parteneriatul” atat de vehement contestat azi .   

Oarecum in acelasi scop , am depus o adresa atat catre Primaria Sighisoara , cat si catre Consiliul Local Sighisoara . In rezumat , adresa este o intrebare simpla si clara : cine si mai ales cum raspunde pentru ilegalitatea sesizata de Institutia Prefectului - Judetul Mures cu privire la prelungirea “parteneriatului” in discutie .

                        Nota Institutiei Prefectului - Judetul Mures 

Urmeaza sa solicit situatia redeventelor anuale platite de Boss Company in contul “parteneriatului” . Sunt absolut convins ca voi fi impresionat de valoarea sumelor varsate in contul bugetului local … Dar sa nu anticipez : dupa ce voi primi documente solicitate , voi fi in masura sa trag primele concluzii . Si , evident , sa le si public . 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Mi-ati putea spune va rog cum as putea sa va contactez personal? Ideea este ca si eu am avut ceva "dispute" cu boss company si poate ne putem ajuta reciproc.

Va multumesc
Cu stima,
Mihaela M.

Florin Staicu spunea...

Buna seara .

Locuiesc in Cetate , exact in fata Primariei (str. Manastirii nr. 8) . Telefonul meu este 0723.300.749 .

Cele bune ,
Florin Staicu