joi, 5 aprilie 2012

DNA - politie politica in slujba tradatorilor de tara ?Cercetat penal de catre DNA intr-o cauza flagrant derizorie , Laszlo Borbely , ministrul Mediului , a demisionat . Pana la o noua numire , conducerea ministerulului a fost preluata de catre primul-ministru Ungureanu . Decretul de numire ca interimar al acestuia din urma a fost semnat de tartorul de la Cotroceni cu o viteza care nu prevesteste nimic bun ...
...

Nu am nici cea mai vaga simpatie fata de nici unul din reprezentantii UDMR-ului . Din contra ... Cu toate astea , Borbely pare a fi o persoana surprinzator de integra pentru un politician .  Printre altele , s-a eschivat consecvent de la girarea crimei ecologice care ni se pregateste la Rosia Montana . De fapt , acesta este , in opinia mea , motivul pentru care a fost luat in lucru de politia politica aflata in solda Basescului .
...

Sunt extrem de curios sa vad daca , pe perioada interimatului , cel numit de fostul purtator de cuvant al  SRI , lt.col. Ulieru , "agent al unei puteri străine" , va semna documentele care vor deschide calea catre o catastrofa ecologica garantata . Si sunt curios daca si ce alte crime impotriva mediului si a poporului roman va mai comite acest impostor* tradator si arogant ...* In special in ultimele luni , numitului MRU i s-a legendat , cu o insistenta penibila , o reputatie de super intelectual . L-am auzit vorbind in cateva imprejurari diferite : individul exhiba o mediocritate agresiva si aroganta de mare exceptie ... 
UPDATE :

Cu perversitatea caracteristica politrucului aflat la putere dar jucat in sfori de sfatuitorii din servicii , este insinuat (prin diversi agenti de influenta) un curent de opinie care poate fi rezumat intr-o fraza : Borbely a fost constrans sa demisioneze (fara sa se precizeze de catre cine) exact inainte de a semna acordul de functionare al exploatarii de la Rosia Montana (vezi aici) .
...

Ca lucrurile sa fie clare , iata una din declaratiile lui Borbely pe tema Rosiei Montane , facute acum 22 luni :


Tinand cont atat de cele declarate , cat si de timpul care a curs de atunci , este clar ca omul a tergiversat cu metoda transarea chestiunii . In conditiile date , a fost alegerea corecta .
Niciun comentariu: