joi, 11 iulie 2013

Comisia de la Venetia incearca sa pregateasca terenul pentru dezmembrarea Romaniei



Exact acum o saptamana , delegatia Comisiei de la Venetia s-a intalnit cu reprezentantii Parlamentului Romaniei , in vederea "discutarii" propunerilor de revizuire a Constitutiei .

Conform publicatiei DCNews , “oficialii europeni” au cerut modificarea articolului 1 , inclusiv alineatul (1) din actuala Constitutie si au “recomandat” renuntarea la articolul “care descrie cine este exact puterea legislativă, cine este exact puterea executivă și cine puterea judecătorească” , pe motiv ca “dacă puterea executivă este desemnată că fiind strict Guvernul, atunci unde este președintele, fiind evident că președintele are atribuții de natură executivă foarte clare” (Antonescu dixit) .

“Oficialii europeni” au pretins “ca discuțiile să aibă caracter confidențial”.  

De retinut faptul ca partea romana a fost condusa de Antonescu , care n-a gasit de cuviinta sa zica nici mâc la obrazniciile nerusinate ale “oficialilor europeni” ...


Nota : Comisia de la Venetia , pe numele ei adevarat “The European Commission for Democracy through Law” , este parte a Consiliului Europei , formata din experti in drept constitutional “independenti” . A fost creata in 1990 , cu scopul de a “indruma” procesul de elaborarare a Constitutiilor in “tinerele democratii” est europene .
.

Niciun comentariu: